Nieuwsbrief voor en door kinderen

Nieuwsbrief nummer 1, jaargang 2016-2017

Hallo allemaal, dit is de nieuwsbrief. Er komen filmpjes en foto’s online. Er komt ook nieuws van de school online. Veel plezier met het lezen en het kijken van de foto’s en filmpjes.

De groepen 7 zijn op kamp geweest en het was heel erg leuk en gezellig. Toen we bij het kamp waren ging iedereen een tent kiezen en iedereen ging zijn bed opmaken. Toen gingen we het kamp verkennen. Er was een springkussen waar de klassen heel vaak op gingen springen. En een volleybalnet om te volleyballen. Het was ook heel erg warm dus iedereen had korte mouwen aan. In de late middag gingen we pasta en soep eten. ‘s Avonds was er ook een bonte avond met leuke dingen zoals dansjes, toneelstukjes en quizzen. De volgende dag gingen we met de bus naar een meertje omdat het heel erg warm was. Dat was heel erg leuk. Iedereen had wel iets te doen. Toen we weer terug gingen mochten we nog even vrij spelen en daarna gingen we de tenten opruimen. Daarna gingen we nasi eten en toen helaas naar huis. Het was dus heel leuk!!

We hebben hier twee interviews van voor en van na het kamp. Klik op het icoontje links onder in de video en dan op ‘play’ in de werkbalk onder het beeld.

Interview voor het kamp                                                                Interview na het kamp

De Nieuwsredactie heeft ook een brievenbus!!!! Bij de Egelantier hangt hij in de gang en bij het hoofdgebouw hangt hij bij de hoofdingang. Doe er een leuk idee raadsel of rebus of zoiets in en misschien komt dat dan wel in de Nieuwsbrief!!! We hebben nog een leuke afsluiter op de volgende pagina (voor meer informatie: kijk naar de flyers op de gangen). Het was heel leuk om de eerste Nieuwsbrief te maken!! Groetjes van Donne, Juliëtte, Jasmijn, Wies, Jessica en Bram!!

Klik hier https://goo.gl/HDYWnI om deze woordzoeker online te maken. Je kan hem natuurlijk ook gewoon hier uitprinten en oplossen.

Als je het af hebt, print het dan uit en stop het dan in de brievenbus met je naam en datum erop want dan komt jouw antwoord in de brievenbus!!!!!!!